Egy leves ami kisebb-nagyobb változtatások után is garantálja a finom végeredményt, készülhet szinte minden zöldségből. Olívaolajon az apróra vágott vöröshagymát kicsit dinsztelem, rádobom a szeletelt fokhagymát, karikázott sárgarépát, zellert és egy kicsit pirítom. Hozzáadok 2-3 darab hámozott, kockázott paradicsomot, maréknyi zöldbabot, pár szál összevágott bazsalikomot, felöntöm húslevessel, sózom, borsozom és készre főzöm. Frissen reszelt parmezánnal tálalom.
A bejegyzés trackback címe:
https://stelazsipolc.blog.hu/api/trackback/id/tr526714861
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.