Vadkacsacomb sült céklával
2014. szeptember 30. írta: Vizgomb

Vadkacsacomb sült céklával

image_8.jpg

A combokat sózom, borsozom. Vaslábosban vajat melegítek ezen előszőr nagyobb hőfokon pirítom a húst, megszórom egy kevés kakukkfűvel majd kicsi vízzel öntöm fel, ezt mindig pótolva puhára párolom, végül zsírjára sütöm.

A római köményt, sót, zúzott fokhagymát az olívaolajhoz keverem, beleforgatom a negyedekbe vágott céklát és a sütőben kb. 40 percig sütöm.

image_9.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stelazsipolc.blog.hu/api/trackback/id/tr276747467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása