Zsálya, kőleves, saltimbocca
2014. augusztus 30. írta: Vizgomb

Zsálya, kőleves, saltimbocca

image_3.jpg

Ha zsálya, akkor első gondolatom a saltimbocca. Gyönyörű bokromat nézegetve nem tudom kiverni a fejemből de annyi minden kéne még hozzá... Tehát irány a piac, már "csak" borjúhús, pármai sonka és egy jóminőségű fehér száraz bor kell a főzéshez.

A borjúcomb szeleteket óvatosan klopfolom, rátűzöm a sonka, zsálya párost, majd a hús másik felét lisztezem. Vaj és olívaolaj keverékén közepes lángon pár perc alatt készre sütöm, végül nyakon öntöm egy kevéske borral és alaplével. Összeforralom és kész.

image_2.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stelazsipolc.blog.hu/api/trackback/id/tr736651005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.