Csípős csirkeszárny kéksajt mártással
2014. október 22. írta: Vizgomb

Csípős csirkeszárny kéksajt mártással

image_20.jpg

A csirkeszárnyakat az ízületek mentén három részre vágom (a legvékonyabb részt most nem használom). Forró olajban minden ízesítés nélkül kisütöm majd szárazra törlöm. A csípős paprikakrémhez (lehetőleg kalocsai) 2-3 gerezd préselt fokhagymát és fél lime levét keverem. Ebbe a masszába forgatom a szárnyakat, tepsibe rakom és forró sütőben rápirítom a krémet. A kéksajtot tejfölbe morzsolom, a zellerszálat csíkokra vágom, ezekkel tálalom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stelazsipolc.blog.hu/api/trackback/id/tr876818095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása