Saslik
2014. szeptember 21. írta: Vizgomb

Saslik

image_17.jpg

Ma még nyári az idő, ezt kihasználva naná, hogy a kertben készül az étel. A szűzérmét nagyobb kockákra vágom, sózom, borsozom és megszórom majoranna, rozmaring keverékével. Egy kicsi mustárt kenek rá és a hűtőben pihentetem pár órát majd felfűzöm a zöldségekkel és viszonylag erős parázson megsütöm. 

image_6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

http://stelazsipolc.blog.hu/api/trackback/id/tr386717085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.